Copy from one project file to another

Post your requested features for future versions of ProShow Gold here.
Esteemed Member
User avatar
Posts: 416
Joined: Mon Jun 12, 2006 5:13 am
Location: Northeast US

Copy from one project file to another

Postby Mac » Tue Aug 03, 2010 1:54 pm

If I'm working on a project with more than one tab, I'd like to be able to copy layers and settings from one tabbed section to another since there is likely to be some consistency between the two.
PSP 0.1
Kaypro 8086 4.77Mhz CPU, 728Kb memory, dual 5.25" high density floppies
Windows 1.0, Windows Paint
Kodak Pocket Instamatic 60 with Magicube
Model E-41 Ditto Machine

.
User avatar
Posts: 608
Joined: Sun Mar 11, 2007 11:51 am
Location: Dallas, Texas

Re: Copy from one project file to another

Postby texan » Tue Aug 03, 2010 2:36 pm

That shouldn't be a problem at.......In fact you could copy all files from each tab, one to the other.....

Select; copy; move to the next tab; PASTE
Texan

Esteemed Member
User avatar
Posts: 416
Joined: Mon Jun 12, 2006 5:13 am
Location: Northeast US

Re: Copy from one project file to another

Postby Mac » Tue Aug 03, 2010 3:05 pm

I'm referring to the "copy settings" option from within a slide.
PSP 0.1
Kaypro 8086 4.77Mhz CPU, 728Kb memory, dual 5.25" high density floppies
Windows 1.0, Windows Paint
Kodak Pocket Instamatic 60 with Magicube
Model E-41 Ditto Machine

.
User avatar
Posts: 608
Joined: Sun Mar 11, 2007 11:51 am
Location: Dallas, Texas

Re: Copy from one project file to another

Postby texan » Tue Aug 03, 2010 3:48 pm

I believe all the settings go with each slide........have you tried a test??
Texan

Esteemed Member
User avatar
Posts: 416
Joined: Mon Jun 12, 2006 5:13 am
Location: Northeast US

Re: Copy from one project file to another

Postby Mac » Tue Aug 03, 2010 6:03 pm

I appreciate the help, but here's where copying a slide is not the same as the copy settings function: I have certain slides with many layers, but I only need some of the layers. Copying the slide gives me everything, then I have to delete the layers I don't want. Copy Settings gives me the option of picking which layers I want copied.
PSP 0.1
Kaypro 8086 4.77Mhz CPU, 728Kb memory, dual 5.25" high density floppies
Windows 1.0, Windows Paint
Kodak Pocket Instamatic 60 with Magicube
Model E-41 Ditto Machine

Return to PSG - Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests